Bilder från prisutdelningen 2013
Prisutdelning - årets svenska måltidslitteratur 2013
Bäst alla kategorier
À la carte - "Best Chef Books"
Barn och mat
Ceremoniella måltider
Choklad
Desserter
Doktorsavhandlingar
Dryckeslitteratur - vin
Dryckeslitteratur - öl
Essäer kring måltiden
Etniska kokböcker
Hälsa
Kantinmåltider
Kokböcker med restauranganknytning
Köksträdgårdslitteratur
Livsstilslitteratur
Mat och dryck i kombination
Regional måltidslitteratur
Restaurang-, hotell-, musei- och turistguider/-kataloger
Social kompetens
Speciallitteratur - råvara
Söta bakverk
Undervisningslitteratur
Vardagsmåltider
Vegetarisk måltidslitteratur
Årsböcker och kalendrar
Översatt - grundkokböcker
Bästa form
Bästa foto
Juryns hjärtepris
Årets kulturgärning
Årets överdådare
Folkets röst
Prisutdelningen i samlingssalen på Nordiska museet
Gösta Nordén, författare och f.d. restaurangman berättar om sin menysamling